home wie-ben-ik

 

De Helende Reis

Wanneer u al veel heeft nagedacht over een bepaald emotioneel probleem waar u mee zit;
Wanneer u desondanks steeds weer tegen hetzelfde aanloopt;
Wanneer u geen zin hebt in langdurige psychologische hulpverlening;
Wanneer u een bepaald fysiek probleem hebt waarvan u de oorzaak wilt achterhalen,

Dan is het wellicht voor u een goed idee om De Helende Reis te ondergaan.
De Helende Reis is een techniek die werd ontdekt en uitgewerkt door de Amerikaanse Brendan Bays. Zij werd bekend met haar boek The Journey en heeft inmiddels duizenden mensen getraind in haar techniek.

De Helende Reis is precies wat het beoogt: een reis door uw gevoelens en emoties die u doet ontdekken wat de werkelijke blokkades zijn en belangrijker, die zonder in detail in te gaan op de herinneringen, de emotionele blokkades wegneemt.

De Helende Reis kan een heftige ervaring zijn, maar mondt altijd uit in opluchting en schept ruimte. Innerlijke ruimte, vreugde en een loslaten van belemmerende blokkades waar mensen soms al jaren mee behept zijn, zijn het resultaat.

Velen gingen u voor en genazen van vervelende patronen. Velen genazen van ziekten, zelfs van kanker, zoals Brandon Bays zelf.

In de veilige omgeving van de counsellingspraktijk kunt u zich bevrijden van jarenlange ballast. De counsellor begeleidt u op mededogende en professionele wijze.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor de Helende Reis wordt minimaal een sessie van anderhalf uur uitgetrokken die kan uitlopen tot maximaal twee uur. U geeft aan welk probleem u aan wilt pakken waarna u door het gehele proces geleid wordt.

Een Helende Reis sessie wordt altijd gevolgd door een follow-up sessie van een uur na twee weken.

 

 

Contact en werkwijze